Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gaming

Steam Summer Sale Clorthax Games – Clues, Answers and Rewards

steam summer sale clorthax games clues, answers and rewards

The Steam Summer Sale Clorthax Games is currently ongoing, and it has brought with it a mini-game run by Clorthax, a time-traveling trickster. He has stolen (read: made up) ten games from the future and hidden them among the Steam store pages.

Clorthax has hidden clues in each of the Steam games, and we have all of the answers as well as the rewards for completing them.

Steam Summer Sale Clorthax Games

There are ten games spread across the site. The game is accessible via the Free Fun This Way banner on the Store’s homepage. After that, players can receive their first hint by pressing the “Jump to the Current Clue” button.

Steam Summer Sale Clorthax clues, answers, and rewards

Here are Steam Summer Sale Clorthax clues and their answers, as well as the Steam rewards for solving them.

  1. You’ll find riches in rhythm, and fame in six strings / But beware the tax burden axe mastery brings
    • Answer: Guitar Billionaire, found in the Arcade & Rhythm category
    • Reward: Guitar Billionaire Steam 3000 animated avatar
  2. You’ve settled a city and put down your roots / But now can you settle small legal disputes?
    • Answer: Custard Castle Small Claims Court, found in the City & Settlement Builders category
    • Reward: Custard Castle Small Claims Court animated sticker
  3. Sport is the angle / The bait the allure / Success the disease / And you are the cure
    • Answer: Bass Ain’t Bitin’ 2022, found in the Sports Games category
    • Reward: Bass Ain’t Bitin’ 2022 avatar frame
  4. Maybe you managed to shut down your rivals / Your lucrative theme park’s still dead on arrival
    • Answer: Dead Seagull Zoo Magnate, found in the Simulation category
    • Reward: Dead Seagull Zoo Magnate animated sticker
  5. A know-it-all’s monstrous need to correct you / Will give you and your friends a lot to object to
    • Answer: Actually…Frankenstein’s Monster Edition, found in the Co-operative Games category
    • Reward: Actually… Frankentein’s Monster Edition animated sticker
  6. No actions to take or choices to make / This passive adventure prefers that you wait
    • Answer: It’s Probably Fine, found in the Casual category
    • Reward: It’s Probably Fine animated avatar
  7. Your role in this realm / Is to guide your king true / To sit on his throne / Or mayhap on two
    • Answer: Help Get The King to the Toilet, found in the Role-Playing Games category
    • Reward: Help Get The King To The Toilet animated sticker
  8. The horror the horror, pretentious explorers / This one’s the father of all arty snorers
    • Answer: The Consecration of Esthme, found in the Horror Games category
    • Reward: The Consecration Of Esthme avatar frame
  9. This virtual river has a full boat conveyed / Two princes that paddle with three little spades
    • Answer: Pro Poker Amateur, found in the Virtual Reality Titles category
    • Reward: Pro Poker Amateur avatar frame
  10. If your strategy is to keep me close, I’ll make you think. If your strategy is to let me go, I’ll make a stink.
    • Answer: Hold In Your Farts, found in the Strategy Games category
    • Reward: Hold In Your Farts animated avatar

When all of the clues have been solved, players can click the button at the bottom of the game page to receive five additional rewards: a Steam 3000 animated avatar, a Steam 3000 mini profile background, a Steam 3000 profile background, a Steam 3000 avatar profile frame, and a Steam 3000 profile modifier. The Clorthax’s Paradox Party Badge will also be maxed out at level 10 for 250XP.

In other gaming news, the Steam Summer Sale has thousands of games discounted. In other news, today’s mini Fortnite update added PC stability fixes.

rizwanrkiff@gmail.com'
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Sports

As per the latest Asia Cup hockey 2022 Standings, results, in the ongoing 2022 Hockey Asia Cup, Pakistan defeated Indonesia 13-0. As a result,...

Gaming

Free Fire is a multiplayer battle royale game that runs on a variety of operating systems. Following its release, the game proved to be...

Gaming

In this article I will share to Buy PUBG UC in Pakistan through MidasBuy Easypaisa & JazzCash account. Please follow the instructions and get...

Pakistan

Aamir Liaquat Hussain, a former Member of National Assembly (MNA) and TV broadcaster, has had an obscene video leaked on social media. According to...

Advertisement